9 Ocak 2009 Cuma

Vital serisi mobilya boya ve vernikleri


İnşaat boyalarının lider firması Filli Boya, mobilya sektöründe bir ilk olan EN71-3 (çocukların oyuncakları ağızlarına sokacaklarını göz önünde tutan ve ağır metal sınırlaması getiren bir standart) normuna uygun VİTAL SU BAZLI MOBİLYA BOYA ve VERNİKLERİ ile yeni bir dönem başlatıyor.

İnsan ve çevre sağlığına önem veren ürünler geliştiren Filli Boya, VİTAL SERİSİ ile boya ve vernik uygulaması sırasında ortaya çıkan göz yanması, nefes almakta güçlük gibi olumsuz etkileri ortadan kaldırıyor.

Filli Boya’nın profesyonel kullanıcılarının sağlığını göz önünde bulundurarak geliştirdiği su bazlı VİTAL SERİSİ’nin en önemli özelliği inceltilirken tiner yerine su kullanılması.

Günlük yaşamda mobilya boyalarından kaynaklanan tehlikelere maruz kalınabiliyor. VİTAL SERİSİ mobilya boya ve vernikleri ile bu tehlike ortadan kaldırıyor. Avrupa Birliği EN71-3 normuna uygun VİTAL SERİSİ mobilya boya ve vernikleri rahatsız edici ve zararlı kokuları ortadan kaldırıyor.

Çocuk odası, banyo, mutfak, yatak odası, büro mobilyaları gibi tüm mobilyalarda rahatlıkla, başka bir uygulama donanımı gerektirmeden kullanılan VİTAL SERİSİ sararmaz yapısıyla uzun yıllar mobilyanızın rengini korurken, kuruduktan sonra koku yaymasını da engelliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder